Huller i ørerne

Huller i ørerne

Kig ind forbi en af vores Sct. Mathias Ure-Guld butikker, og få lavet huller i ørerne – uden tidsbestilling. Bliv mødt af vores rutinerede og kompetente personale, som står klar til at vejlede og give dig/jer en god og tryg oplevelse.

Priser

ét hul: 175,-
et par: 295,-
*prisen er inklusiv valgfrie øreringe

Vores system og øreringe

Vi bruger markedets mest skånsomme, sikre og sterile system. Øreringene er lavet af kirurgisk stål, 24 kt. forgyldt stål eller titanium. Hullerne bliver lavet én af gangen, for at sikre det mest kontrollerede og symmetriske resultat. Vi kan lave huller hele vejen rundt i den yderste del af øret - kig ind, så står vi altid klar til at vejlede, og finde det sted der passer bedst til dig.


Aftercare

Når du har fået lavet dine nye huller i ørerne, er det vigtigt, at du behandler dem korrekt, for at forebygge betændelse, sår og arvæv m.v. Vi anbefaler, at du lader øreringene sidde i 6-8 uger, inden du skifter til andre øreringe. Sørg for, at det du skifter til, er lavet af ægte materialer. Du bør kun røre dine øreringe med helt rene fingre, for at undgå bakterier og betændelse. For at være sikker på dine huller i ørerne ikke gror sammen, anbefaler vi, at du har øreringe i døgnet rundt det efterfølgende år.


Til at rense dine huller i ørerne, skal du bruge klorhexidin.
Som udgangspunkt bør du ikke rense dine nye huller i ørerne hver dag, da man risikerer at irritere det sårbare område. Rens i stedet efter behov, når du kan se snavs, eller du mærker ømhed. Du kan med fordel også rense området med saltvand, som er mere skånsomt.
- Det er ikke nødvendigt at dreje på dem.


Tip: Skyl området godt med vand når du er i bad! Det fjerner det værste snavs og sæberester.
Tip: Undgå at bruge en vatpind til at påføre rensen - brug i stedet en spray. På den måde undgår du, at vat sætter sig fast i øreringen. 

Hvem kan få huller i ørerne?

Som udgangspunkt laver vi ikke huller i ørerne på børn under 6 år. Det skyldes, at øreflippen ikke er udviklet nok, og der er derfor risiko for, at hullerne kommer til at sidde skævt når barnet bliver ældre. I nogle tilfælde vil vi gerne gøre det, men det kræver en individuel vurdering af øret. Er du i tvivl, så kig ind forbi en af vores butikker - vi står altid klar til at vejlede jer.

Er man under 16 år, skal vi have en forældretilladelse, før vi kan lave huller i ørerne. Dette kan være i form af et telefonopkald, som ekspedienten overhører eller en tekst med underskrift.

Tryllecreme

For at sikre din eller dit barns tryghed, er der altid mulighed for at bedøve øreflippen med tryllecreme. Tryllecremen skal sidde på i ca. 45 minutter, for at få den optimale effekt. Som udgangspunkt skal alle børn under 8 år have tryllecreme på og er man over bestemmer man det selv, dette er for at sikre en god oplevelse og det bedste resultat.

Har du spørgsmål til huller i ørerne?

Du kan kontakte os her, eller henvende dig på chatten. Du er altid velkommen til at kigge ind i en af vores butikker og høre nærmere.

 

Køb gavekort til huller i ørerne her

Find vores butikker og åbningstider her